Dit jaar vindt de Vrijwilligersdag van 19:00 tot 23:00 uur plaats in het MBO College Zuidoost (onderdeel van het ROC van Amsterdam). Venzo en het MBO College werken op verschillende gebieden samen. Meer daarover lees je hier.

Adresgegevens:
Fraijlemaborg 135
1102 CV Amsterdam

 

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
Station Bijlmer Arena NS
Metro 50, 54
Bus 44, 45, 47, 49, 175, 300, 244

Via oostzijde van station Bijlmer loopt u naar het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Op het Bijlmerplein linksaf (u loopt dan langs de Fortisbank/Opticien en de Supermarkt.) U loopt onder het viaduct door en u komt uit bij de hoofdingang van het ROCvA-bestuursgebouw (ovaal). Het schoolgebouw bevindt zich links van u (5 minuten lopen).
Vanuit Amsterdam en noordelijke regio Amsterdam
Wanneer u zich bevindt op de ring A10 gaat u richting Utrecht (A2). U neemt afslag 1 richting Transferium. U blijft richting Transferium volgen tot aan het Transferium en u rijdt onder de Arena door (=Burg. Stramanweg). Hierna gaat u direct rechtsaf en dan links naar beneden de openbare parkeergarage (let op betaald parkeren) onder de HES en het ROCvA in (P18). U rijdt zo ver mogelijk door naar achter. Hier bevindt zich het trappenhuis van het ROCvA. De trap leidt u naar de hoofdingang van het ROC-gebouw.

Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving hier.
Tot ziens op de Vrijwilligersdag!