Dit jaar vindt de Vrijwilligersdag plaats bij Borchland. Deze locatie is makkelijk te bereiken met eigen vervoer, er is dan ook genoeg parkeergelegenheid op het terrein.

Adresgegevens:
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht
Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, voert u dan de Borchlandweg in Duivendrecht of Holterbergweg in Amsterdam (kruising Borchlandweg) in.

 

Shuttlebus
Heeft u geen eigen vervoer, dan is dit geen probleem. Vanaf 17:30 uur vertrekt om het kwartier een Venzo shuttlebus van station BijlmerArena naar Borchland. Vanaf 22:45 uur rijden deze shuttlebussen ook weer terug naar het station, zodat u op tijd met het openbaar vervoer naar huis kan. Op station BijlmerArena wordt u opgewacht door onze mensen die zijn te herkennen aan een bord met het logo van de Vrijwilligersdag. Heeft u nog niet aangegeven bij u aanmelding dat u met de shuttlebus mee wilt? Neem dan contact op met Venzo via 020-760 11 70 of stuur een mail naar zuidoost@venzo.co.nl.